Tarieven

tekst

Tarieven bij Maid it Luxury

Bij Maid it Luxury hanteren we transparante tarieven waarmee je niet voor verrassingen komt te
staan. Wij begrijpen dat elk schoonmaakproject uniek is en daarom bieden we verschillende
facturatiemethoden aan, waaronder projectprijzen, uurtarieven en abonnementsvormen.

Projectprijs of uurtarief

Bij het aannemen van een nieuw project bepalen wij zelf of we een projectprijs of uurtarief hanteren.
Deze beslissing wordt genomen op basis van verschillende factoren, waaronder de aard en omvang
van het project, de benodigde materialen en middelen, de duur van het project en eventuele
specifieke vereisten van de klant.

We vergelijken het project met bestaande klanten/projecten en kunnen op deze manier de meest geschikte prijsstelling/tarief bepalen die recht doet aan de kwaliteit en efficiëntie van onze schoonmaakdiensten. Door onze expertise en ervaring kunnen wij een weloverwogen beslissing maken over de prijsstructuur die het beste past bij de behoeften van zowel de klant als het project.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van een transparante en betrouwbare prijsstelling/tarief, zodat zij met vertrouwen kunnen rekenen op een hoogwaardige schoonmaakervaring van begin tot eind.
Voor zakelijke interieurverzorging kun je eenvoudig een e-mail sturen naar info@maiditluxury.nl of een WhatsApp-bericht sturen naar 0627133632.

Particuliere reiniging – meubilair reiniging – autobekleding reiniging

Voor particuliere reiniging kun je een WhatsApp-bericht sturen naar 0627133632. Voeg gerust een foto toe van het schoon te maken object of project, zoals je bankstel of tegelvloer. Aan de hand van deze foto kunnen wij direct een nauwkeurig en vrijblijvend prijsvoorstel doen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.
Bij Maid it Luxury streven we ernaar om onze klanten een hoogwaardige schoonmaakdienst te bieden tegen transparante tarieven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en laat ons uw schoonmaakbehoeften vervullen