Schoon, schoon en nog eens schoon!

Na haar studie bouwkunde begon Bohey Coppens met een nieuwe opleiding tot juridisch administratief dienstverlener en makelaar. Mede geïnspireerd door haar familie, net als zijzelf ras ondernemers, startte ze in 2019 daarnaast haar eigen schoonmaakbedrijf Maid it Luxury.

“Het is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby”, vertelt Bohey. “Ik kwam op het idee om een eigen schoonmaakbedrijf te beginnen vanwege mijn smetvrees. Mede daardoor richt ik me ook op zaken die je niet zonder machines kunt reinigen, zoals stoffen meubilair en autobekleding reiniging. Daarvoor doorkruis ik het hele land, dat doe ik namelijk op locatie.”

Energie

De klanten variëren van particulieren en televisiepersoonlijkheden tot kantoren en sportscholen. “In principe is heel veel mogelijk, zoals opleverschoonmaak, gespecialiseerde reiniging en desinfectie van cleanrooms; voor het laatste heb ik een speciale opleiding gevolgd. Ik besteed werk uit maar doe zelf ook nog veel, schoonmaak en content maken, marketing en het boekhouden. Dat doe ik allemaal zelf. Ik haal energie uit het ondernemerschap!”